Termeni si conditii de utilizare a site-ului

1.INTRODUCERE
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului Office Learning de catre potentialii vizitatori sau clienti.
Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.

 

2. CONTINUTUL INFORMATIILOR SITE-ULUI
Nici o informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata drept oferta de produse sau servicii in general si produse sau servicii software in special, venind din partea  Office Learning.

 

3. NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor  Office Learning.
Office Learningnu va acorda nici o garantie referitoare la:
a) evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
b) neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
c) inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel Office Learning nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

 

4. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea Office Learning, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.
Intregul continut al site-ului Office Learning (www.office-learning.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Office Learning. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Office Learning.

 

5. OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.
Office Learningnu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze Office Learning prin unul din mijloacele afisate in pagina Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

 

6. INFORMATII PERSONALE
Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra  sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Office Learning, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate. Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

 

7. LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Office Learning utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. in cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. Office Learning nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

 

8.  INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana care viziteaza site-ul Office Learning (www.office-learning.ro) si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Office Learning in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarii de catre Office Learning  a operatiunilor de recrutare de personal; solutionarea de catre Office Learning a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati intreprinse de Office Learningsi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
Office Learning va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.
Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii generale de utilizare.