Cel mai amplu și inovator portal de învățat Microsoft Office din Europa

Contul tău personal | corporate
Doar 395 lei! Preț normal: 1.990 lei

Intrebari si raspunsuri

I: Care sunt beneficiile si in ce consta garantia succesului, folosind aceasta metoda de studiu?

Lecţiile online în format "tutorial video interactiv tip E-Learning", bazate pe suportul de curs oficial Microsoft Office, structurate astfel încât să ofere cunoştinţele şi abilităţile esenţiale, reprezinta cea mai modernă şi inedită metoda de învăţare.Conţinutul conceptual este realizat de o echipă de experti, cu experienţă în domeniul instruirii, condusă de Bogdan Târlă(alias Dr. Excel), singurul MVP din România cu specializarea "Tools for Office".Studiul de tip "intensiv", într-un ritm ales de student are avantajul unui timp de asimilare optimizat corespunzător.Studiul este gradual, de tip "pas cu pas", fiind adresat atat începătorilor, dar şi celor de nivel mediu şi chiar avansat, procesul de învăţare putându-se face secvenţial, cursurile fiind împărţite în "lectii", susţinute de animaţii şi/sau capturi video de ecran.Accesul gratuit pe forumurile comunităţii româneşti a utilizatorilor de Microsoft Office: www.officespecialist.ro şi www.drexcel.ro, unde, pe lângă alte resurse de instruire de tip tutoriale video pe care le puteţi descărca, primiti răspuns la orice întrebare postată, va garanteaza o pregatire completa. Garanţia calităţii şi a înaltului standard profesional al informatiilor, este data (si) de faptul ca întreg proiectul este susţinut şi promovat de Microsoft România.


I:Se primeste un certificat/diploma care sa ateste absolvirea "online" a cursului?

Din pacate simpla comanda a CD-ului sau subscrierea pe site pentru studiul online nu sunt suficiente pentru a proba nivelul cunostintelor si abilitatilor dobandite la un moment dat.Daca doriti obtinerea unui certificat care sa ateste expertiza dvs. in lucrul cu oricare din aplicatiile suitei MS Office, va sugeram sa va inscrieti la unul din examenele pentru obtinerea certificarii online oferite de IT Learning sau a unei certificari internationale Microsoft Office 2016, descrise mai jos.


I:Care sunt certificarile interne si/sau internationale adresate specialistilor in lucrul cu Microsoft Office 2016 si cum se pot obtine acestea?

1. Certificarea interna

Testarea cunostintelor si abilitatilor dobandite se face printr-un examen online care consta in rezolvarea unui exercitiu practic ai carui "pasi" sunt similari celor din tutorialele interactive studiate de dvs.In cazul solutiilor "Corporate" acest test se va sustine la sediul companiei client in prezenta trainerului nostru, la o data stabilita de comun acord, dupa parcurgerea lectiilor aferente fiecarei aplicatii din suita MS Office.Candidatii vor avea la dispozitie 30-45 de minute pentru rezolvarea exercitiului, urmand ca performanta lor sa fie evaluata de trainer care va acorda puncte pentru fiecare capitol aferent aplicatiei.Punctajul total pentru care examenul se considera reusit este de 70 de puncte din maxim 100. In cazul persoanelor fizice procedura de examinare este similara, cu diferenta ca examenul se va organiza o data pe luna (sambata, intre orele 10.00-13.00), la o data stabilita de noi si comunicata pe site, in cadrul centrului nostru de training situat in Str. Dr Raureanu nr. 1 et. 1 pentru sustinerea examenului dupa cel putin doua saptamani de la data achizitiei modulului de curs aferent, perioada minima estimata de noi pentru studiu si practica in vederea sustinerii cu succes a examenului respectiv.Numarul maxim de candidati care isi pot sustine examenul intr-o serie este de 20, in ziua examenului putand fi organizate mai multe serii la orele disponibile care vor fi comunicate fiecarui candidat, pe masura completarii acestora.


2. Certificarea internationala


2.1Microsoft Certified Application Specialist (MCAS)

Certificarile “Microsoft Certified Application Specialist” reprezinta distinctia suprema acordata specialistilor IT, non ITPro. Credentialele aceastei certificari Microsoft releva profesionalismul in cel mai nou standard al aplicatiilor desktop. Certificarile Microsoft (bazate pe standarde recunoscute la nivel global) demonstreaza abilitatile dumneavoastra in lucrul cu aplicatiile desktop si va ajuta sa avansati in cariera, pe o piata concurentiala.Certificarile Microsoft Certified Application Specialist sunt destinate in primul rand utilizatorilor programelor Microsoft Office, fiind considerate o parte vitala a jobului lor. Aceste certificari acopera intreaga suita Microsoft Office care cuprinde: Word 2016, Powerpoint 2016, Excel 2016, Outlook 2016 si Access 2016.


2.2 Microsoft Certified Application Professional (MCAP)

Certificarile Microsoft Certified Application Professional sunt proiectate pentru a demonstra abilitatile dvs. In lucrul cu computerul pe domenii specifice. Ca Microsoft Certified Application Professional, puteti demonstra ca ati obtinut cel mai nou standard al aplicatiilor pe calculator, in special prin realizarea competentelor de baza necesare job-ului dvs.Odata ce ati obtinut certificarea Microsoft Certified Application Professional, veti fi apreciat ca un lider in domeniul dvs. professional.Veti deveni mai increzator in modul in care va conduceti afacerea si veti dobandi capabilitatea de a intelege ce si cum trebuie facut pentru job-ul dvs., demonstrandu-va abilitatile de leader si gestionand sarcinile zilnice cu usurinta. Aceasta certificare demonstreaza abilitati profesionale inalte si capacitatea de colaborare in zone focus care includ gestionarea de bugete, managementul prezentarilor si cel al lucrului in echipa.


2.3.Microsoft Office 2016 Master

Certificarea Microsoft Office 2016 Master vizeaza in special specialistii cu aptitudini specifice pentru aplicatiile Office 2016.Companiile pot valida si maximiza valoarea certificarilor Microsoft Office 2016 Master prin angajarea de persoane certificate sau prin certificarea angajatilor existenti.Obtinerea certificarii Microsoft Office 2016 Master, confera expertiza necesara ulitizarii eficiente a tuturo functionalitatilor suitei Office 2016, crescand valoarea in cadrul unei companii care isi propune consolidarea investitiilor in tehnologie, alaturi de cresterea productivitatii si a performantei organizationale.Nu existã o inregistrare sau o aplicare speciala necesara pentru recunoasterea ca “Microsoft Office 2016 Master” asa cum nu exista nici o taxa de platit. Dupa ce ati sustinut cu success examenele, Certiport va trimite automat certificatul si va posta rezultatul pe transcriptul dvs. digital. Recunoasterea certificarii Microsoft Office 2016 Master este obtinuta prin sustinerea cu succes a urmãtoarelor examene

Microsoft Certified Application Specialist:
Using Microsoft® Office Word 2016
Using Microsoft® Office Excel® 2016
Using Microsoft® Office PowerPoint® 2016
Using Microsoft® Office Outlook® 2016


Sustinerea examenului cu recunostere internationala aferent pachetului de cursuri comandat se face in cadrul centrului de testare Certiport, in termenii si conditiile de mai jos, bazate pe reglementarile CertiPort:


Limba de sustinere a examenelor este engleza.

 

/ Informații adiționale / Intrebari si raspunsuri