CURSURI MICROSOFTÎNREGISTRATE VIDEO,ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Învățați să lucrati cu suita Microsoft ca un adevărat profesionist, în confortul propriului cămin!

LECȚII EXCEL ÎNCEPĂTOR

Recomandam parcurgerea cursului Excel Incepator cu instructor tuturor celor ce acum iau prima data contact cu Microsoft Excel. La finalul cursului Excel Incepator, veti fi familiarizati cu noua interfata Microsoft Office, veti putea introduce date in foile de calcul, veti putea realiza calcule pe baza unor formule, grafice pe baza datelor disponibile, veti invata sa aranjati in pagina si sa tipariti datele procesate. Bonus: Veti castiga o doza mare de incredere in propriile forte!

LECȚII EXCEL AVANSAT

Cursul Excel Mediu-Avansat completeaza faza de initiere cu noi capitole de mare interes cum ar fi: sortarea si filtrarea datelor, formatarea conditionala, validarea si consolidarea datelor, utilizarea avansata a functiilor si formulelor Excel precum si realizarea si gestionarea Tabelelor Pivot, considerate cea mai mare revolutie in materie de analiza si centralizarea datelor. Totodata, se vor prezenta si noutatile aduse de versiunea Microsoft Excel studiata.

LECȚII EXCEL POWER BI

Curs Excel Business Inteligence cu traineri acreditati Microsoft. Invatati despre transformarea, procesarea si centralizarea volumelor mari de date (Power Query, Power Pivot si Data Model).

LECȚII EXCEL VBA & MACRO

Cursul Excel VBA si MACRO utilizeaza exemple practice, cu aplicabilitate imediata la locul de munca. Veti invata tehnicile de scriere, testare si depanare a programelor VBA, veti realiza aplicatii automate de calcul, introducere de date cu ajutorul formularelor si centralizare de informatii, precum si interogari ale datelor stocate in registrele de calcul.

LECȚII MICROSOFT WORD

Doriți să învățați Microsoft Word, dar nu știți de unde să începeți? Sau poate că folosiți Word de ceva timp, dar nu vă simțiți 100% încrezători? Începeți ACUM să învățați cel mai important program de tehnoredactare computerizată pentru utilizatorii de business din lume! Învățați WORD de la zero sau completați-vă cunoștințele. Învățați de ACASĂ să lucrați în Word , creând documente adecvate scopului acestora.

LECȚII MICROSOFT ACCESS

Cursul Access reprezinta etapa de initiere in utilizarea celui mai cunoscut sistem de gestionare a bazelor de date (SGBD), parte din suita Microsoft Office. Recomandam parcurgerea acestui curs tuturor celor ce acum iau prima data contact cu Microsoft Access. La finalul acestui curs, veti fi familiarizati cu noua interfata Microsoft Office, veti putea crea tabele si introduce date in acestea, veti putea realiza formulare de introducere si vizualizare a datelor, veti putea crea interogari ale datelor pe baza criteriilor dorite si rapoarte pentru tiparire sau partajare a informatiilor.

LECȚII WINDOWS

Fie că luați contact pentru prima oară cu sistemul de operare Windows, fie că lucrați de ceva timp cu acesta, găsiți mai jos câteva lecții demonstrative, care vă vor releva o metodă de studiu online cu totul inovativă, concepută de Dr.Excel, de care veți fi încântat(ă)!

LECȚII MICROSOFT POWERPOINT

La finalul acestui curs, veti fi familiarizati cu noua interfata Microsoft Office, veti putea realiza prezentari prin inserare de texte, grafice, poze si efecte de animatie, veti putea face setarile necesare pentru obtinerea sabloanelor si a diapozitivelor Master, veti realiza organigrame si diagrame, veti cunoaste principiile realizarii prezentarilor de impact si ale prezentarii lor in mod profesionist, optiuni avansate de export si distribuire a prezentarilor.

CARE SUNT CERINȚELE PENTRU ÎNSCRIEREA LA CURS?

  • Dorința și voința de a învăța, ca autodidact.
  • Nu este NECESAR NICI UN software aditional pre-instalat pe calculatorul dvs. Lecțiile video se pot accesa de pe orice device: TELEFON, LAPTOP, DESKTOP, TABLETĂ, orice sistem de operare: ANDROID, WINDOWS, MAC OS, iOS, etc
  • Toate lecțiile video se pot accesa de pe orice browser de Internet: Chrome, Edge, Firefox, etc
  • Veți învăța să utilizați aplicații Microsoft "de la zero", deci nu aveți nevoie de alte cunoștințe prealabile.