ABONAMENTE COMPANII

Office-Learning.ro este cel mai important portal de soluții e-learning din România pentru Microsoft Office, oferind tutoriale interactive prezentate în limba română, care asigură resursele necesare studiului pentru întreaga suită de aplicații Microsoft Office.

De ce contează "Office-learning.ro" în succesul business-ului tău

  • Prețuri excepționale, cu valori de peste 20 de ori mai mici decât cele ale cursurilor în clasă, cu instructor, la care se aplică discount-uri speciale de volum;
  • Monitorizarea timpului de studiu alocat de către angajați și a ritmului în care aceștia progresează, cu ajutorul instrumentelor de raportare incluse în portal, puse la dispoziția departamentului de HR
  • Continuitatea activității companiei, angajații nefiind scoși din producție pe perioada instruirii.
  • Evaluarea procesului de instruire în cadrul unor seminarii, oferite prin contractul de licență. Astfel, pentru fiecare 100 de subscrieri, se oferă 8 ore de asistență din partea echipei IT Learning pentru follow-up / training/ coaching sau testing.
  • Certificarea absolvenților prin emiterea de diplome de absolvire, recunoscute în Romania de Min. Educației și Min. Muncii sau internațional (certificarea Microsoft Office Specialist), în urma susținerii examenului aferent în cadrul centrului nostru de testare acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, respectiv de CERTIPORT.

Prețuri companii

 
Subscrieri 1 an/
10-99 Subscrieri*
(prețuri în lei fără TVA)
Subscrieri 1 an/
100-499 Subscrieri*
(prețuri în lei fără TVA)
Subscrieri 1 an/
>500 Subscrieri*
(prețuri în lei fără TVA)
Orice curs
99 /persoană
69 /persoană
59 /persoană
Pachet Excel sau Access (2 cursuri)
159 /persoană /pachet
119 /persoană /pachet
99 /persoană /pachet
Orice pachet Full Office (8 cursuri)
499 /persoană /pachet
399 /persoană /pachet
299 /persoană /pachet
NB: Pentru fiecare 100 de subscrieri se oferă o zi (8 ore) de training în clasă/coaching/testing/ sau, la alegere, încă 20% discount față de oferta CORPORATE.
* O subscriere înseamnă o persoană înscrisă la un curs. De pildă, o companie care are 25 de persoane înscrise la un Pachet online "Full Office" care cuprinde 8 cursuri, reprezentând 200 de subscrieri, beneficiază de 16 ore de asistență oferite absolvenților de către trainer.

RECOMANDARE MICROSOFT

Recomandarea care ne onorează: "Compania IT Learning este unul dintre partenerii noștri de bază atunci când vorbim despre furnizarea de servicii de training." Valentina Ion, Microsoft România