CURSURI MICROSOFT EXCELÎNREGISTRATE VIDEO,ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Învățați să lucrati in Excel ca un adevărat profesionist, în confortul propriului cămin!

DEMO LECȚII EXCEL ÎNCEPĂTOR

Recomandam parcurgerea cursului Excel Incepator cu instructor tuturor celor ce acum iau prima data contact cu Microsoft Excel. La finalul cursului Excel Incepator, veti fi familiarizati cu noua interfata Microsoft Office, veti putea introduce date in foile de calcul, veti putea realiza calcule pe baza unor formule, grafice pe baza datelor disponibile, veti invata sa aranjati in pagina si sa tipariti datele procesate. Bonus: Veti castiga o doza mare de incredere in propriile forte!

DEMO LECȚII EXCEL AVANSAT

Cursul Excel Mediu-Avansat completeaza faza de initiere cu noi capitole de mare interes cum ar fi: sortarea si filtrarea datelor, formatarea conditionala, validarea si consolidarea datelor, utilizarea avansata a functiilor si formulelor Excel precum si realizarea si gestionarea Tabelelor Pivot, considerate cea mai mare revolutie in materie de analiza si centralizarea datelor. Totodata, se vor prezenta si noutatile aduse de versiunea Microsoft Excel studiata.

DEMO LECȚII EXCEL POWER BI

Curs Excel Business Inteligence cu traineri acreditati Microsoft. Invatati despre transformarea, procesarea si centralizarea volumelor mari de date (Power Query, Power Pivot si Data Model).

DEMO LECȚII EXCEL VBA & MACRO

Cursul Excel VBA si MACRO utilizeaza exemple practice, cu aplicabilitate imediata la locul de munca. Veti invata tehnicile de scriere, testare si depanare a programelor VBA, veti realiza aplicatii automate de calcul, introducere de date cu ajutorul formularelor si centralizare de informatii, precum si interogari ale datelor stocate in registrele de calcul.

Fii pregătit înaintea tuturor !

Descarcă toate cursurile și diplomele de absolvire!

0 lei! 1.990 lei

CARE SUNT CERINȚELE PENTRU ÎNSCRIEREA LA CURS?

  • Dorința și voința de a învăța, ca autodidact.
  • Nu este NECESAR NICI UN software aditional pre-instalat pe calculatorul dvs. Lecțiile video se pot accesa de pe orice device: TELEFON, LAPTOP, DESKTOP, TABLETĂ, orice sistem de operare: ANDROID, WINDOWS, MAC OS, iOS, etc
  • Toate lecțiile video se pot accesa de pe orice browser de Internet: Chrome, Edge, Firefox, etc
  • Veți învăța să utilizați aplicații Microsoft Excel “de la zero”, deci nu aveți nevoie de alte cunoștințe prealabile.

CURSURI VIDEO OFFICE-LEARNING