Contact

Echipa de traineri şi consultanţi Office-Learning, specialişti entuziaşti cu peste 10 ani de experienţă în livrarea de training de specialitate cu imediată aplicabilitate în viaţa reală, cu sute de cursuri în palmares, este una pe cât de profesionistă, pe atât de dinamică, updatându-şi permanent expertiza la cele mai noi tehnologii.

Cod de securitate

Fondatori ai Comunităţii româneşti a utilizatorilor de Microsoft Office, deţinători ai celor mai recente certificări şi credenţiale, recunoscute internaţional, prezenţi an de an la conferinţele şi sesiunile internaţionale “train the trainers”, specialiştii Office-Learning sunt la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă oferi (doar) soluţiile de instruire care contează.

Brand-urile Office-Learning, Dr.Excel, OfficeSpecialist sunt proprietate a companiei ITLearning. Toate drepturile asupra utilizarii acestor mărci sunt rezervate exclusiv IT Learning.

Dacă informaţiile din această secţiune nu vă sunt suficiente pentru realizarea comenzii, subscrierii, studiului, examinării şi certificării, vă stăm la dispoziţie prin e-mail la:

support@office-learning.ro sau telefonic la 0787.692.238

Locaţie Centru de Training : Sos. Mihai Bravu nr. 255, Etaj 1, Sector 3, Bucuresti.
DrExcel DrExcel DrExcel DrExcel DrPowerpoint DrPowerpoint DrPowerpoint DrPowerpoint