Ofertă irepetabilă!

7.000 de lecţii video
Microsoft Office

Acces nelimitat la toate cursurile video interactive

Excel, Powerpoint, Word, Access, Outlook, Project

Cel mai amplu și inovator portal de învățat Microsoft Office din Europa

Contul tău personal | corporate
Doar 95 lei! Preț normal: 1.990 lei

Contact

Echipa de traineri şi consultanţi Office-Learning, specialişti entuziaşti cu peste 10 ani de experienţă în livrarea de training de specialitate cu imediată aplicabilitate în viaţa reală, cu sute de cursuri în palmares, este una pe cât de profesionistă, pe atât de dinamică, updatându-şi permanent expertiza la cele mai noi tehnologii.

Cod de securitate

Fondatori ai Comunităţii româneşti a utilizatorilor de Microsoft Office, deţinători ai celor mai recente certificări şi credenţiale, recunoscute internaţional, prezenţi an de an la conferinţele şi sesiunile internaţionale “train the trainers”, specialiştii Office-Learning sunt la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă oferi (doar) soluţiile de instruire care contează.

Brand-urile Office-Learning, Dr.Excel, OfficeSpecialist sunt proprietate a companiei ITLearning. Toate drepturile asupra utilizarii acestor mărci sunt rezervate exclusiv IT Learning.

Dacă informaţiile din această secţiune nu vă sunt suficiente pentru realizarea comenzii, subscrierii, studiului, examinării şi certificării, vă stăm la dispoziţie prin e-mail la:

support@office-learning.ro sau telefonic la 0787.692.238

Locaţie Centru de Training : Sos. Mihai Bravu nr. 255, Etaj 1, Sector 3, Bucuresti.

DrExcel DrExcel DrExcel DrExcel

DrPowerpoint DrPowerpoint DrPowerpoint DrPowerpoint

/ Informații adiționale / Contact

Centrul de training si consultanta IT Learning activeaza de peste 15 ani pe piata serviciilor de instruire si certificare IT din Romania.

Contact


© 2019 IT Learning Business Intelligence School - Citeste termeni si conditii

Administrare site | Mentenanta site | Administrare site web