Oferiți angajaților dvs. oportunitatea să învețe ONLINE Microsoft Office și beneficiile se vor reflecta în creșterea business-ului !

Angajații dvs. vor deveni astfel mai productivi în folosirea aplicațiilor Excel, Powerpoint, Word, Outlook, Project, Access, OneDrive, Teams, primind ca

BONUS

cel mai recent curs online, destinat power-userilor de business: Microsoft Power Business Inteligence

Totul la numai 195 LEI /participant

Pachet integrat de Cursuri video online interactive, în limba română

Peste 2.000 de lecții e-learning Microsoft Office (Excel, Powerpoint, Word, Outlook, Project și Access), plus EXCLUSIV pachetul de aplicații colaborative din Office 365 (One drive și Teams)

AVANTAJELE cursurilor noastre online "Microsoft Office" pentru mediul de business

Avantajul #1: Prețuri de până la 20 de ori mai mici

Prețuri de până la 20 de ori mai mici decât cele aferente trainingului tradițional (cu instructor în clasă): 195 lei* + TVA / persoană / pachet complet Microsoft Office (8 cursuri) + BONUS pachetul de aplicații colaborative din Office 365 (One drive și Teams).

*Prețul este valabil pentru minim 10 subscrieri; pentru un număr mai mare de subscrieri se acordă discount-uri suplimentare negociabile.

Avantajul #2: Peste 2000 de lecții video și scrise

Acces la toate aplicațiile din suita Microsoft Office, știut fiind că productivitatea reală în mediul de business se obține doar atunci când sunt folosite toate aplicațiile de birou, coroborate cu cele de teleworking.

Avantajul #3: Conceptul "Learning by doing"

Angajații dvs. învață RAPID să folosească programele din suita Microsoft Office, datorită formatului inovator "Learning by doing" (lecții video interactive).

Cursurile se pot urma 24 de ore din 24, 7 zile din 7, de oricâte ori, până la perfecțiune

DEMO LIVE

Avantajul #4: Testarea angajaților

Testăm online cunoștințele acumulate de către angajații dvs., activând testele la finalul fiecarui curs, în urma promovării cărora se eliberează certificatul de absolvire aferent.

Avantajul #5: Monitorizarea angajaților

Monitorizăm timpul de studiu alocat de către angajați și a ritmului în care aceștia progresează, cu ajutorul instrumentelor de raportare incluse în portal, puse la dispoziția departamentului de HR

Pentru toți cursanții (OVERALL) Pentru fiecare cursant

Avantajul #6: Coaching gratuit

Acordăm ședințe bonus de coaching, testing și follow-up: pentru fiecare comandă de 25 de subscrieri online, acordăm BONUS 8 ore de training, asistat de instructorii IT Learning, în clasă sau "distance learning" pentru followup/coaching/testing/

Recomandarea care ne onorează!

Compania IT Learning este unul dintre partenerii noștri de bază atunci când vorbim despre furnizarea de servicii de training.

Valentina Ion

Microsoft România

APROAPE JUMĂTATE (45,6%) DINTRE ANGAJATORI ÎȘI DORESC, CONFORM CERINȚELOR EXPLICITE DIN ANUNȚURI, ANGAJAȚI CARE SĂ ȘTIE SĂ FOLOSEASCĂ PACHETUL MICROSOFT OFFICE?*

*Conform unei analize ejobs din perioada septembrie-noiembrie 2017

Devansați-vă concurența prin instruirea profesională a angajaților în Microsoft Office și prin implementarea principiilor Business Inteligence în compania dvs. !

Contactați-ne
bogdan tarla

MVP

Microsoft Romania

CINE SUNT AUTORII CURSULUI VIDEO INTERACTIV MICROSOFT OFFICE COMPLET?

Conținut conceptual realizat de echipa de EXPERȚI IT Learning, echipă coordonată de Bogdan Târlă (alias Dr.Excel), fondatorul comunității Microsoft Office din România. Bogdan Târlă este primul și singurul MVP pentru România cu competență Office și unul din speaker-ii prezenți constant la evenimentele anuale organizate de Microsoft România (MSDN Briefing și Technet) sau cele excepționale organizate cu prilejul lansării de noi produse.

Alăturați-vă celor peste 500 de companii client, care se bucură deja de succes!

Contactați-ne

Pașii de urmat pentru a beneficia de această oportunitate unică:

Pasul 1

Ne comunicați numărul de persoane pentru care doriți să comandați pachetul de cursuri "Microsoft Office Complet"

Pasul 2

Redactăm contractul de licențiere aferent

Pasul 3

Ne transmiteți Numele și adresele de email ale participanților la programul de instruire

Pasul 4

Transmitem mesajul cu invitația de participare la curs

Pasul 5

Pe masură ce absolvenții finalizează fiecare curs, ne comunicați data la care doriți activarea examenelor online pentru aceștia

Pasul 6

Ne comunicați zilele alese pentru ședințele /followup/coaching/testing/

Contact it Learning
Contact IT Learning

Detalii pentru comanda dvs.

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare pentru plasarea comenzii, vă rugăm să ne scrieți pe email la office@itlearning.ro, sau să completați formularul de mai jos.

Vom reveni imediat cu o ofertă custom, mapată pe nevoile companiei dvs.