Pachet office discount 95%

Pachet cursuri video interactive Microsoft Office în limba română

Acces nelimitat la toate cursurile video interactive
Excel, Powerpoint, Word, Access, Outlook, Project

95 LEI 1990 LEI
Discount: 95%
Conținut

Pachet cursuri Microsoft Office

Cursuri video Excel

Începători + Avansați

Cursuri video Access

Începători + Avansați

Curs video Powerpoint

Curs video Word

Curs video Outlook

Curs video Project

Accesați toate cursurile video din
PACHETUL MICROSOFT OFFICE
Actuale și Viitoare de pe office-learning.ro

Avantaje

Cursuri Microsoft Office

Învățați de acasă

Peste 7.000 de lecții video

Video Excel Incepatori
Bogdan Tarla
Microsoft MVP Excel pentru România, leader-ul Comunității Dr.Excel

Bogdan Târlă

Conținut conceptual realizat de echipa de EXPERȚI IT Learning, echipă coordonată de Bogdan Târlă (alias Dr.Excel), fondatorul comunității Microsoft Office din România. Bogdan Târlă este primul și singurul MVP pentru România cu competență Office și unul din speaker-ii prezenți constant la evenimentele anuale organizate de Microsoft România (MSDN Briefing și Technet) sau cele excepționale organizate cu prilejul lansării de noi produse.

MVP Bogdan Tarla

Vă invităm să urmăriți acest video și urmatoarele FAQ, pentru a primi informațiile esențiale și a înțelege cum veți beneficia de această oportunitate.

Video 7000 lectii office

1. Ce înseamnă conceptul de "video interactiv"?
R: Resursele noastre de instruire sunt unice, fiind bazate pe cea mai modernă și inovatoare metodă de învățare: video tutoriale interactive în format e-learning, adresate utilizatorilor Microsoft Office din România și nu numai.
Studiul în formatul "e-Learning" propus de noi este bazat pe acțiuni interactive, în care "vezi cum se face" (simularea pas cu pas a operației) și apoi "faci singur" un exercițiu practic, până ajungi la performanța dorită. Doar făcând înveți...

2. Ce primesc acasă după efectuarea comenzii?
R: La efectuarea comenzii de catre dvs., va trebui să vă alegeți o parola de acces pe portal. Veți putea apoi să vă logați oricând pe site și să parcurgeți lecțiile de oriunde, fie că sunteți acasă sau la birou. Nu primiți "fizic" nimic acasă, doar un e-mail cu mesajul de activare a cursurilor, pe care le puteți accesa imediat.

3. Cum am acces la lecțiile online, după plasarea comenzii?
R: Foarte simplu, în doar doi pași:
Pasul 1: Vă conectați pe site (cu userul și parola alese de dvs. la realizarea comenzii)
Pasul 2: Din prima pagină care se deschide după logare, apăsați pe cursul dorit, iar apoi din meniul din dreapta puteți accesa lecțiile online dorite. Pentru a vă lămuri, dar mai ales pentru a vă convinge de eficiența instruirii, accesați câteva lectii DEMO

4. Cât și cum plătesc?
R: Pentru întreg pachetul Microsoft Office Plătiți doar 95 LEI, o singura data (în viață)!
Plata o puteți face online, în această pagină, apăsând butonul “Comandă” sau direct la banca dvs. (informațiile de plată vă vor fi trimise pe email)

5. Ce beneficii primesc în schimbul celor 95 de lei, pe care ii plătesc ?
R: Plata vă permite să accesați TOATE cursurile de pe acest portal (Word, Excel, Outlook, Access, Project, Powerpoint si AutoCAD), de ORIunde (de pe calculator, tabletă sau smartphone, de acasă sau de la serviciu), ORIcând (24 de ore din 24/ 7 zile din 7) și de ORIcâte ori, pentru o perioadă nelimitată de timp (practic, pe viată).

6. Cât timp este valabilă această ofertă?
R: Oferta a fost inițial concepută să se deruleze exclusiv pe perioada stării de urgență, instituită în contextul epidemiei de Corona virus.

Anticipand insă efectele negative, create de criza economică ce se anunță după ridicarea stării de urgență, si avand in vedere multiplele comenzi aflate in pending, venim in intampinarea asteptărilor dvs., prelungind această ofertă excepțională cu incă 30 de zile și dand astfel posibilitatea tuturor celor interesați să profite de beneficiile unice oferite: TOATE CURSURILE E-LEARNING (Excel, Word, PowerPoint, Outlook, Project, Access și AutoCAD) de pe portalul nostru www.office-learning.ro , actuale și viitoare!

Va exista viață și după criza economică, chiar dacă ea va arăta altfel…

Fiți pregătiți !

Profitați de oferta Senzațională!

Word - Excel - Powepoint - Access - Outlook - Project

Video Excel Avansati

CURSURI MICROSOFT OFFICE

Invățați RAPID să folosiți programele din suita Microsoft Office
Acces nelimitat la toate cursurile
Cost de 50 ori mai mic decât ale unor cursuri clasice

95 LEI 1990 LEI
Discount: 95%

Recomandarea care ne onorează!

Echipa IT Learning

Compania IT Learning este unul dintre partenerii noștri de bază atunci când vorbim despre furnizarea de servicii de training.

Valentina Ion

Microsoft România

Ce spun cursanții despre noi?!

Foarte util, foarte comod de studiat de acasă, fără bătaie de cap, doar când timpul mi-a permis, sigur voi recomanda și colegilor/prietenilor.

Alpha Bank

Toată stima mea pentru calitatea resurselor e-learning oferite, iar faptul că acestea sunt în limba română mi-au dat un confort deosebit și o înțelegere ușoară! Voi urmări în continuare și întrebările și răspunsurile de pe forum.

Spitalul clinic județean Brașov

Cursurile e-learning mi s-au părut foarte practice. Sigur vor găsi aplicabilitate pe termen lung în eficientizarea workload-ului zilnic.

Ubisoft

Contact it Learning
Contact IT Learning

Contact

Dacă informațiile nu vă sunt suficiente pentru realizarea comenzii vă stăm la dispoziție prin email office@itlearning.ro sau completând formularul de mai jos: