Cel mai amplu și inovator portal de învățat Microsoft Office din Europa

Contul tău personal | corporate
Reducere excepțională:
50% reducere la pachetul de acces nelimitat la toate cursurile actuale si viitoare Microsoft Office!
si pana la 71% reducere la orice pachet Microsoft Office.
Grăbește-te! Oferta expiră în zile ore minute secunde

Parteneri/Reselleri

 

Aceasta pagina este dedicata acelor companii cu initiativa si viziune de business, alaturi de care suntem incantati sa actionam, in calitate de parteneri, in promovarea reciproca a ofertelor noastre de produse si servicii, cu beneficii mutuale.
 
Astfel, avand in vedere experienţa companiei dvs.  în vanzarea de servicii IT, precum şi relaţiile cu clienti si parteneri de afaceri, si desigur interesul dvs. in dezvoltarea si diversificarea business-ului, adaugandu-i (si) o componenta de (re)vanzare a serviciilor de instruire in format e-learning, prezentate pe portalul www.office-learning.ro, va invitam sa va alaturati grupului de parteneri IT Learning.

 


Recomandare Microsoft Romania

 

Ca partener ITLearning veti fi autorizat sa promovati si sa distribuiti catre clientii dvs. serviciile noastre de instruire online, primind un beneficiu de 30%  din valoarea contractelor mijlocite si incheiate pentru licentele de acces pe portalul nostru: www.office-learning.ro.

 

Mesaj de marketing catre clientii dvs.:

 

"In aceasta perioada, in care eficienta investitiilor in resursa umana si gestionarea optima a bugetelor reprezinta conditia competitivitatii, timpul devenind din ce in ce mai pretios, cursurile traditionale, in clasa, sunt inlocuite rand pe rand cu cele in mediul virtual, prin training online. In acest context va prezentam  solutia noastra de instruire in format e-learning, folosind cea mai modernă şi inedită formă de studiu pentru lucrul eficient cu suita Microsoft Office, suita de aplicatii cu cea mai larga utilizare in România (peste un milion de utilizatori): www.office-learning.ro.


Pentru va convinge ca acest mod de studiu "face toti banii", fiind mai ieftin de peste 15 ori decat cel mai ieftin training in clasa, va invitam sa testati dvs., "pe viu", oricare din tutorialele disponibile pe acest portalul de e-learning.

 

In acest scop v-am creat urmatorul cont de acces pe o perioada limitata (15 zile), cu ajutorul caruia va puteti loga si parcurge intreg pachetul de lectii online disponibile pentru Office 2003/20072010: username / parola / instructiuni de logare (se vor genera dupa semnarea contractului de parteneriat, la cererea partenerului, la momentul negocierilor cu clientul final).

 

 

Motivarea clientului de a subscrie:

-Beneficiaza (conform optiunii managementului acestuia) de training online, cu un continut de un inalt standard profesional, elaborat de o echipa de experti, coordonata de Bogdan Tarla – MVP,  la costuri absolut modice (aprox. 60 Euro/ licenta de acces la toate cele 7 cursuri Office 2003/2007/2010 Word, Excel, Access, Powerpoint, Outlook) pentru o perioada de un an, cu posibilitatea de prelungire a subscriptiei pana la doi ani in conditii si mai avantajoase
-Acorda posibilitatea tuturor angajatilor sa studieze in mod interactiv (3 exemple le gasiti aici), în ritmul ales de acestia, "pas cu pas", fie ca sunt de nivel începător, fie de nivel mediu şi chiar avansat, procesul de învăţare putându-se face secvenţial, cursurile fiind împărţite în "lectii", susţinute de animaţii şi/sau capturi video de ecran, garantate calitativ, proiectul fiind promovat cu sustinerea Microsoft România.
-Nu trebuie sa-si scoata angajatii din activitate si, mai ales, nu trebuie sa-i deplaseze intr-un centru de training, acest din urma caz implicand costuri suplimentare (transport, cazare, diurna), angajatii putand invata de oriunde (de acasa, de la birou), si relua lectiile online, pana ating performanta dorita in urma autoevaluarii
pe portalul de tracking, angajatorul are acces la o serie de rapoarte ce prezinta frecventa cu care sunt parcurse tutorialele respective de catre angajati si evolutia performantei acestora, angajatii putand fi testati online, evaluindu-se astfel ritmul de asimilare si nivelul cunostintelor si abilitatilor practice
-Angajatii au acces preferential pe forumurile comunităţii româneşti a utilizatorilor de Microsoft Office: www.officespecialist.ro şi www.drexcel.ro, unde, pe lângă alte resurse de instruire de tip tutoriale video, pe care le pot descărca, primesc răspuns de la echipa de moderatori la orice întrebare postată."

In speranta ca propunerea noastra se va bucura de atentia dvs. si veti gasi in aceasta premisele benefice ale unei viitoare colaborari,  va invitam sa parcurgeti draftul de contract de parteneriat disponibil pe site-ul nostru si sa ne trimiteti opinia dvs.

 

/ Informații adiționale / Parteneri/Reselleri

Centrul de training si consultanta Dr. Excel activeaza de peste 15 ani pe piata serviciilor de instruire si certificare IT din Romania.

Contact


© 2018 Dr. Excel - Business Intelligence School - Citeste termeni si conditii